Страници

понеделник, 20 септември 2010 г.

С ухание на любов

   Една картичка, която смятам да участва в предизвикателството на Картичкофуриите. Изработих я на един дъх, а и любовта е нещо, което ни вдъхновява. Любовта е едно изпитание. Малко са хората, които успяват да го преодолеят и да бъдат истински щастливи свободни хора. Истинската любов е свобода, защото именно тогава всеки от нас намира смисъл в живота си, намира хармония. Благодарение на човека до себе си осмисляме дните си, ставаме по-спокойни и безгрижни, защото знаем че можем да бъдем разбрани. Всичко това ни прави някак си по-добри, по-човечни. Така пречистени чрез любовта можем да бъдем истински свободни.
   Любовта е нещо изключително, нещо красиво, нещо различно.Тя връща усмивката на лицето ни. тя е чисто съвършенство или реалният ни житейски път, който всеки от нас трябва да измине, за да успее да преодолее трудностите. Когато осъзнаеш че си овладял абсолютния контрол на вътрешната си енергия, идва момента, в който ставаш независим от времето, а именно когато си влюбен.

4 коментара:

 1. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Картичкофуриите, тази седмица зададено от мен!
  И двете ти картички са изключително нежни! И носят своето ухание!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря Ви много! А за предизвикателството на Картичкофуриите за мен е удоволствие да се включа в него :)

  ОтговорИзтриване
 3. Радвам се, че мога да бъда съпричастна на всичко, създадено от теб с толкова вкус и финес! Поднесено с интелигентни коментари, то въздейства силно на сетивата! Продължавай да носиш и даряваш красота!

  ОтговорИзтриване